Prirodno

EM  TIM

Na početku jednostavna vjera i vizija prof. dr. Teruo Hige 

 u mogućnost samoobnovljivosti tla,  

dovela je do revolucionarne primjene na mnogim poljima. 

-

Na isti ili sličan način. 


Učinci EM Tehnology®je 

su vidljivi - odmah

ovisno o problematici.

EM® ∗ je 

japanski patent koji postiže velike učinke kombinirajući korisne mikroorganizme iz prirode, poput bakterija mliječne kiseline, kvasaca i fototrofnih bakterija i to zajedno, u simbiozi a baza

EM®a 

uključuje ukupno 80 sojeva (vrsta Efektivnih Mikroorganizama), unutar jedne kulture (pripravka)

Začetnik EM® Tehnologije je profesor dr. Teruo Higa iz Japana. Danas je u mirovini. Profesor još uvijek djeluje i radi kao emeritus na Sveučilištu Ryukyus na Okinawi te drži predavanja po cijelom Svijetu. 

Ranije je emeritus označavao umirovljenog profesora, a danas se titula professor emeritus dodjeljuje samo pojedincima, posebno zaslužnim umirovljenim profesorima.

Više o samom profesoru možete pronaći na našem Blogu, 

Za više informacija o EMRO- Japan 

Evropsku uniju pokriva tvrtka EMIKO sa sjedištem u Njemačkoj. 

EM TEHNOLOGIJA RIJEKA d.o.o. 

Generalni zastupnik za Hrvatsku

posluje od 2010. g. a od sredine Rujna 2013 g. posluje pod novim nazivom "EFEKTIVNI MIKROORGANIZMI ORIGINALNA TEHNOLOGIJA RIJEKA d.o.o.

Tvrtka je ovlašteni zastupnik EMRO originalne EM Tehnologije® .  

Na čelu tvrtke je Nedjeljko Jovanović dipl. ing. strojarstva, sa suprugom Mirom. Uz mnoštvo pokrenutih i uspješno završenih projekata posebno treba izdvojiti veliki doprinos i uspjeh u projektu Pčelarstva, priznanje koje je stiglo direktno iz Japana (EMRO) te veliki doprinos u očuvanju mora. 

Za više podataka:

Creativ lab je tvrtka koja je prepoznala važnost EM Tehnologije® i pridružila se EM Timu kao vanjski suradnik kako bi približila informacije o sustavu svakom korisniku. 

Glavni pokretač pridruživanja je širenje informacija i nova znanja o mikroorganizmima kako bi ljudi bili informirani, zdraviji i život im bio bolji. 

Na čelu tvrtke je Zdenka Laser, poduzetnik i dugogodišnji pčelar, koji vodi tvrtku prema ostvarenju tih ciljeva za sadašnje i buduće generacije. 


EM Tehnologije® je znanost bazirana na PRIRODI.

Gdje se proizvodi EM-1®?

Danas se proizvodi Effective Microorganisms® prodaju u preko 140 zemalja i proizvode u preko 60 pogona. Npr. Proizvodni pogon u Tucsonu u Arizoni proizvodi EM-1® mikrobni inokulant i PRO EM-1® probiotik za Sjedinjene Države i Kanadu. Pogoni su osnovani zbog vizije i želji prof. dr. T. Hige da tehnologija bude što raširenija,

cjenovno što pristupačnija u cijelom svijetu.

Korištenje EM Technology® proširilo se i primjenjuje u posljednjih 40 godina u poljoprivredi, obradi i zaštiti voda, za otklanjanje neugodnih mirisa, u stočarstva, brojnim drugim industrijskim postupcima.

Revolucija je i u jačanju imuniteta kod čovjeka,

u očuvanju zdravlja ljudi.  

Volja da se preuzme odgovornost za vlastiti život je izvor rješenja, koja nam dolaze na  putu do cilja.

Od danas i Vi možete postati korisnik EM®a u Hrvatskoj.   

Naš cilj

Edukacija i individualna konzultacija

OD PITANJA DO ODGOVORA

Osobno, preko Zoom.a ili maila

Početna

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte

Efektivni mikroorganizmi. Tekući probiotik i metabolati.