NAŠ  TIM

Na početku jednostavna vjera i vizija prof. dr. Teruo Higa.e 

 u samo-obnovljivost tla,  

dovela je do revolucionarne promjene na mnogim poljima. 

-

Profesor dr. T.Higa došao je do novog razumijevanja samoobnove koja funkcionira na raznim poljima, 

na isti ili sličan način. 

Učinci EM Tehnology®je 

su vidljivi.

EM® ∗ je 

japanski patent koji postiže velike učinke kombinirajući korisne mikroorganizme iz prirode, poput bakterija mliječne kiseline, kvasaca i fototrofnih bakterija i to zajedno, u simbiozi a baza

EM® 

uključuje ukupno 80 sojeva (vrsta Efektivnih Mikroorganizama), unutar jedne kulture (pripravka)


Do velikog razumijevanja Prirode

profesor dr. Teruo Higa došao je još davne 1982.

EM® formula prisutna u više od 140 zemalja širom Svijeta a kako su učinci kod primjena fantastični i relativno brzi, taj broj raste iz godine u godinu.

-

Začetnik EM® Tehnologije je profesor dr. Teruo Higa iz Japana. Danas je u mirovini. Profesor još uvijek djeluje i radi kao emeritus na Sveučilištu Ryukyus na Okinawi te drži predavanja po cijelom Svijetu. 

Ranije je emeritus označavao umirovljenog profesora, a danas se titula professor emeritus dodjeljuje samo pojedincima, posebno zaslužnim umirovljenim profesorima.

Više o samom profesoru možete pronaći na našem Blogu, 

Za više informacija o EMRO- Japan 

Evropsku uniju pokriva sestrinska tvrtka EMIKO sa sjedištem u Njemačkoj. 

Za više informacija posjetite direktno stranicu u prilogu.

EM TEHNOLOGIJA RIJEKA d.o.o. 

posluje od 2010. g. a od sredine Rujna 2013 g. posluje pod novim nazivom "EFEKTIVNI MIKROORGANIZMI ORIGINALNA TEHNOLOGIJA RIJEKA d.o.o.

Tvrtka je ovlašteni zastupnik EMRO originalne EM Tehnologije® .  

Na čelu tvrtke je Nedjeljko Jovanović dipl. ing. strojarstva, sa suprugom Mirom. Uz mnoštvo pokrenutih i uspješno završenih projekata posebno treba izdvojiti veliki doprinos i uspjeh u projektu Pčelarstva, priznanje koje je stiglo direktno iz Japana (EMRO) te veliki doprinos u očuvanju mora. 

Za više podataka:

Cretiv lab, kao tvrtka pridružila se gore navedenom Timu 2019  godine kao suradnik i "produžena ruka" u želji i s ciljem da cijelu jednostavnost sustava, kroz edukacije i informacije približi svakom domaćinstvu, svakom čovjeku kojemu je stalo. 

Glavni pokretač i cilj poslovanja tvrtke je da se uz pomoć EM Tehnologije® i na principima prof. Hige educira okruženje kako bi nam život postao bolji i ljepši 

danas za nas 

a sutra

za generacije naše djece koja dolaze.

Na čelu tvrtke je Zdenka Laser poduzetnik, kao direktor i dugogodišnji pčelar s certifikatima o stručnoj osposobljenosti zastupanja i rada.


EM Tehnologije® je znanost bazirana na PRIRODI.

Gdje se proizvodi EM-1®?

Danas se proizvodi Effective Microorganisms® prodaju u preko 140 zemalja i proizvode u preko 60 pogona. Npr. Proizvodni pogon u Tucsonu u Arizoni proizvodi EM-1® mikrobni inokulant i PRO EM-1® probiotik za Sjedinjene Države i Kanadu. Pogoni su osnovani zbog vizije i želji prof. dr. T. Hige da tehnologija bude što raširenija, cjenovno što pristupačnija u cijelom svijetu.

Korištenje EM Technology® proširilo se i primjenjuje u posljednjih 40 godina od poljoprivrede do obrade vode, kontrole mirisa, u stočarstva, u očuvanju zdravlja ljudi i brojnim drugim industrijskim postupcima.

Volja da se preuzme odgovornost za vlastiti život je izvor rješenja, koja nam dolaze na  putu do cilja.

Od danas i Vi možete postati korisnik EM®a u Hrvatskoj.   

Naš cilj

Edukacija i individualna konzultacija

OD PITANJA DO ODGOVORA

Osobno, preko Zoom.a ili maila

Početna

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte

efektivni mikroorganizmi