Prirodno

Ptice  Glodavci Reptili

EM Tehnologija ®

Sve je više potvrda o zaštitnoj ulozi probiotika kod životinja, kako zdravih i u svrhu bolje dlake, perija, kože tako i kod životinja koje koriste lijekove s protuupalnim, analgetskim djelovanjem (ne steroidni antireumatici, acetilsalicilna kiselina). 

Posljednjih godina intenzivno se istražuje moguća uloga kontinuirane primjene probiotika u smanjenju nastanka karcinoma, posebno u debelom crijevu, ali i drugdje.

U 40 godina prakse na tržištu,

rezultati su fantastični.


• EM Tehnologija ® 

 djeluje na molekularnoj bazi o čemu smo puno pisali na našoj stranici o EM·X Gold®.u, gdje možete dobiti informacije o disbalansima koji se mogu pojaviti u našem organizmu.


Lako je za primjenu.

U tekućem je stanju i bez kontraindikacija.

Preporuka i kod očuvanja imuniteta i uz terapije.


PTICE

Raznovrsne pričalice i pjevači

EM Tehnologija ® 

  rješava neugodne mirise, vraća i stvara povoljne uvjete za očuvanje zdravlja ptica.

EM ZOO®  Čuva zdravlje tih nježnih letača.  

EM HOME® je idealno je sredstvo za održavanje higijene i očuvanje zdravlja na bazi probiotičkih mikroorganizama. Uklanjate bakterije i viruse nastale na dnu krletke i sprječava njihovo nastajanje na prečkama i kutevima kaveza ili terarija.

Fantastično uklanja neugodne mirise a uz to direktno i povoljno djeluje na kožu životinje. 

EM ZOO® ima antivirusno djelovanje. Smanjuje prisustvo i razvoj loših bakterija unutar krletke, koje mogu ozbiljno ugroziti zdravlje kako Vaših ljubimaca tako i Vas samih. 

GLODAVCI

Tihi promatrači

EM ZOO® pomaže i stvara povoljno okruženje za zdravlje tih osjetljivi i nježnih bića. 

EM ZOO® olakšava veliku potrebu za čistoćom koja je vrlo prisutna kod glodavaca. 

Portfolio

EM X GOLD antioksidant
Početna
Kako očistiti dom bez kemikalija
E - trgovina

Izjava o odricanju odgovornosti: Sve informacije objavljene na ovoj internet stranici namijenjene su isključivo kao opće informacije i nisu zamijena za profesionalni veterinarski savjet ili konkretnu veterinarsku pomoć.

Ukoliko imate specifična zdravstvena pitanja ili nejasnoće, molimo vas da se obratite veterinaru ili drugom pružatelju zdravstvenih usluga za životinje kako biste dobili odgovarajuće savjete i upute za liječenje. 

Za dodatna pitanja

Efektivni mikroorganizmi. Tekući probiotik i metabolati.