Prirodno

EM ZOO®
 - Eliksir za MAČKE

EFEKTIVNI MIKROORGANIZMI 

ZA NAŠE MACE• poboljšava opće zdravlje mačke. 

•u organizam mačaka vraća zdravu mikrobiologiju 

•vraća vitalnost i smanjuje opadanje dlake.

 

•Mačke postaju zdravije, zadovoljnije i opuštenije.


EM ZOO® u organizam mačaka vraća mikrobiologiju kakvu bi mačka imala da živi u prirodi.

MAČKE

PRIJATELJSTVO I SUŽIVOT

Otpadanje dlaka su jedan od prvih izazova s kojima se susreću vlasnici kad udome ili kupe tu caricu životinjskog svijeta. Mačku. Mačke imaju svilenkasto i meko krzno koje je potrebno , svakodnevno iščešljavati.

Ovdje nudimo rješenjem.

• EM®  ojačava korijen dlake,

 dlaka postaje puno čvršća, manje otpada u toku godine kada za to nije vrijeme.


• ukloniti će želučane tegobe, 

• probleme s probavom,  

• alergije.

Ukratko 

EM® će cijeli mačji METABOLIZAM PODIĆI  na viši nivo.

Posebno su vidljivi rezultati kod starijih mačaka. 

Znamo da je Lijek pripravak koji smanjuje simptome bolesti, sprječava širenje bolesti ili liječi potpuno. 

Lijek može biti prirodnog ili sintetičkog (umjetnog) porijekla. Naj veći dio lijekova su sintetičkog porijekla, proizvedeni u laboratoriju.

EM® ( pripada EM Tehnologiji®) nastao je kao produkt znanosti koja hvata sve veći zamah jer se radi o prirodnom načinu oporavka i ozdravljenja. Prirodnom vraćanju organizma u balans.

• EM® je prirodan tekući probiotik.

• EM® sadrži 80 vrsta živih probiotičkih sojeva.

• EM® je prebiotički eliksir proizvedeno uz pomoć EM Tehnologije®.

• Proizvodi se u Japanu a sada ga se može nabaviti i u Hrvatskoj.

Mi poznajemo EM® tehnologiju. Vi poznajete svoje kraljice.

Zajedno možemo puno učiniti, pružiti im kvalitetniji život. Olakšati tegobe, vratiti im zdravlje.

JESU LI TUMORI KOD MAČAKA ISTI KAO TUMOR KOD ČOVIJEKA?

Većina tumora kod MAČAKA  i pasa skoro je identična kao isti ti tumori kod ljudi.

Imaju slično biološko ponašanje u organizmu, mjesta na koja metastaziraju, brzinu širenja po tijelu i rasta.

Slika (ispod) pokazuje uzroke nastanka oboljenja kod pada imuniteta.

Na molekularnoj razini, događaju se iste promjene koje od normalne stanice stvaraju tumorsku stanicu.

Razlika između veterinarske i humane onkologije je u načinu i filozofiji liječenja. 

Veterinari imaju cilj poboljšati kvalitetu života ljubimca i "pokušati" mu produžiti život, "pokušati" ga izliječiti. U humanoj medicini pristup je da se tumor svakako treba izliječiti.

I tu je ta razlika gdje veterina za razliku od humanaca, koji daju maksimalnu dozu kemoterapeutika koje tijelo može podnijeti, pristupaju na nekonvencionalan - prirodan način.

Kako nastaje bolest u organizmu kliknite ovdje

Primjena EM® eliksira za mačke jednostavna je, životinje ga prepoznaju i nema problema kod konzumacije bilo se radi o psu, mački, ptici...

EM® eliksir za mačke ima sastav toliko jednostavan i prirodan da ne postoje nuspojave osim ako ljubimac dože do ambalaže i popije sve odjednom, ali ni tada njegov život nije ugrožen. Jedino što se događa je dolazak do brzinskog "čišćenja" crijeva nakon čega se sve vraća u normalu.

SASTAV

EM®.a je voda, BIO melasa šećerne trske, jogurt + EM® od 80 sojeva

U ponudi EM Technology®.je pripremljeno je i sredstvo za poboljšanje mikro-klime unutar krzna mačke i poboljšanje mikro-klime unutar vašeg prostora.

EM® HOME djeluje 

direktno na zdravlje, 

i vrlo efektivno na okoliš.

Kako očistiti dom, kliknite ovdje 

Oznaka ®  uz znak EM mogu imati samo originalni pripravci EM Technology® iza kojih stoje znanstvenici, njihov rad i otkriće profesora doktora Teruo Higa.e.

Mikroorganizmi čim uđu u organizam odmah počinu djelovati i prvo što se primijeti je povećanje energije i aktivnosti.  

EM® eliksir za mačke daje rezultate vrlo brzo vidljive.

• daje se mačkama koje su u vet. terapijskom procesu isto kao i zdravim životinjama radi očuvanja i poboljšanja vitalnosti.

• za mačke posebno je preporučljiv i kod starih maca kao regenerator vitalnosti.

EM® eliksir  nastao je unutar EM Technologije® koja je bazirana na dobrobiti čovjeka a pokazala se vrlo učinkovitom i kod naših kućnih ljubimaca. 

Iza EM Technologije® stoje znanstvena istraživanja koja su dokazala i dalje dokazuju učinak probiotičkih mikroorganizama na žive organizme tj. utjecaj probiotičkih mikroorganizama na imunološki sustav svakog živog bića. 

• EM Tehnologija  djeluje na molekularnoj bazi o čemu smo puno pisali na našoj stranici o EM·X Gold®u, gdje možete dobiti informacije o disbalansima koji se mogu pojaviti u našem organizmu. 


EM Technology® se od 1982.g do danas iz Japana proširila na čak 140 zemalja Svijeta što je samo jedan od pokazatelja jačine djelovanja efektivnih mikroorganizama na zdravlje - kroz uspješnu primjenu.  

ULOGA PROBIOTIKA

Danas je spoznaja o važnosti i utjecaju probiotika na zdravlje sve prisutnija. 

Opće je prihvaćeno da su probiotici "dobre bakterije", a službena definicija kaže da su probiotici živi mikroorganizmi koji imaju pozitivan učinak na zdravlje domaćina.

TKO ŽELI ZANTI VIŠE O UTJECAJU PROBIOTIKA NA ZDRAVLJE (IMUNITET)

KRATKO I BITNO

Bakterije dijelimo na one koje potiču razgradnju, druge potiču truljenje a treće neutralne, priklanjaju se bakterijama koje su u većini. Nastanjuju sve "dijelove" našeg tijela (probavni, dišni, urogenitalni sustav...), a svaki poremećaj njihove ravnoteže  povezan je s narušavanjem zdravlja cijelog organizma. Najpoznatije je stanište "dobrih bakterija" (b.razgradnje) probavni sustav. Crijeva su vrlo značajan imunološki organ koji, ako u njemu prevladaju patogeni (štetni) mikroorganizmi, neće moći vršiti tu svoju važnu ulogu. U konačnici, to može rezultirati brojnim probavnim poremećajima i bolestima, nastankom autoimunih i alergijskih bolesti, kao i  rast tumora.

Sve je više potvrda o zaštitnoj ulozi probiotika kod bolesnika koji koriste lijekove s protuupalnim i analgetskim djelovanjem (nesteroidni antireumatici, acetilsalicilna kiselina). Posljednjih godina intenzivno se istražuje moguća uloga kontinuirane primjene probiotika u smanjenju nastanka karcinoma, posebno u debelom crijevu, ali i drugdje.

Međutim, moramo biti svjesni da će sve opisane koristi od primjene probiotika biti prisutne samo ako se odabere kvalitetna količina sojeva (vrsta). Također, važno je znati da nije svaki probiotik isti, da jedni imaju više a drugi manju količinu sojeva unutar pripravka.

MAČKE VOLE

DA SU ČISTE

Poznato je da su mačke vrlo čiste životinje. Vole da im je čista dlaka, da su im čiste šape, da su čiste općenito. Stalno ih gledamo kako se peru. Pravo je čudo kako uspijevaju ostati zdrave kad svakodnevno unose tolike kemikalija, viruse i bakterije u sebe preko jezika.

RJEŠENJE   

Bokaši EM® clean je biološki posip za pijesak.

Posip koji utječe i otklanja loše bakterije i viruse iz pijeska i to na vrlo jednostavan način. Površinskim posipanjem EM® clean preporuka je koristiti  kod svake izmjene pijeska.

Rezultat je fantastičan. Ono što se prvo primijeti je nestanak intenzivnog neugodnog mirisa (amonijaka). 

Osim što kod upotrebe EM Bokashi® nestaje miris amonijaka, 

upotreba posipa direktno potpomaže zdravlju mačaka. Kako?

EM® bokashi je  EM Tehnologiji®a što znači da se unutar posipa nalaze dobri, probiotični mikro organizmi nastali u kontroliranim uvjetima.  Pranjem uz pomoć šapa probiotični mikroorganizmi koje dodajete koristeći EM pripravake, EM ulazi u tijelo mačke, samim tim nastavljaju dalje pozitivno djelovati, činiti ono za što su stvoreni a to je potiču ispuštanje slobodnih radikala iz tijela. Dugoročno čuvaju zdravlje mačke.

Probiotični mikroorganizmi jak su antioksidans i ojačati će imunitet svake maca. 

Realna iskustva:

Macchiato - Rijeka (ovaj desni) 

je veliki mačak s fotografija okoćen 2020 i kao šestomjesečni dečko došao je u naš dom. 

2018 godine počeli su problemi: slabost, ne zainteresiranost, povlačenje u sebe što je na kraju rezultiralo s intenzivnim proljevom i povraćanjem. Kako je uobičajen problem kod starih mačaka problem sa želucem, prešli smo odmah na Gastro hranu i problemi su nestali preko noći.

Svakim danom Macchiato je postajao sve manje aktivan, sve manje je jeo i došao do stanja da je postao kost i koža ispod  guste dlake.

U oktobru 2020 napravili smo jedan veliki sistematski pregled gdje sam dobila dijagnozu - starost.

Nakon sistematskog počela sam mu u hranu dodavati EM®   i to svaki dan po 12 mil (2 cepa od vinske boce) i počelo se dešavati čudo pred mojim očima.

Macchiato je počeo polako povećavati obroke i danas 4 mj nakon početka terapije s EM ZOO® jede 50 % više i počeo je dobivati na kilaži.

Zadnjih 3 godine mačak je samo spavao. Sva aktivnost mu je bila odlazak do hranom i odlaskom na WC.

Danas 2020. Macchiato, kao i nekada, redovito sjedi ispod stola kad se ruča, počeo je opet skakati po elementima i polako mu se vrača životna aktivnost.

Naj veće moje zadovoljstvo je kvaliteta dlake. Naime, već nakon 2 mj. primijetila sam da mu dlaka sve manje otpada. Da dlaka više nema po kući u onim enormnim količinama kao nekada.

Želim naglasiti da ove 2021. godine Macchiato ulazi u 21 godinu života. 

Još uvijek je na terapiji i to s 12 mil probiotika dnevno.

s dodatkom od 5 mill EM x Golda na dan.

Kad je maca stara svaki novi dan uz nju nam je blagoslov. 

Poanta zdravlja je da maca živi mirno što se mi s Machiatom nismo mogli pohvaliti. Gastro problemi započeli su 2018. (u osamnaestoj godini života) i od onda posebno brinemo o njegovim potrebama. 

Prelaskom na Gastro 2018 hranu stanje mu je bilo stabilno do 2020.

Nakon velike zdravstvene krize 2019, uz EM Tehnologiju® i uz povremene vet. terapije od 2020 smo definitivno izbacili brikete i meku kupovnu hranu, prešli smo na 100% prirodnu hranu, kuhane osliće (bijelu ribu) - zbog jetre čiji su parametri bili skloni ogromnim oscilacijama i to jednom godišnje i uvijek u siječnju, u 1.mjesecu. 

Efektivni mikroorganizmi. Najjači probiotik na svijetu.