O  NAMA

Na početku jednostavna vjera i vizija prof. dr. Teruo Higa.e 

 u samo-obnovljivost tla,  

dovela je do revolucionarne promjene na mnogim poljima. 

Profesor dr. Teruo Higa došao je do novog razumijevanja samoobnove planete koja funkcionira na raznim poljima, 

na isti ili sličan način. 

Učinci EM Tehnology®je 

su vidljivi.

EM® ∗ 

EM® je Japanski patent koji postiže velike učinke kombinirajući korisne mikroorganizme iz prirode, poput bakterija mliječne kiseline, kvasaca i fototrofnih bakterija i to zajedno, u simbiozi a ukupno je uključeno 80 sojeva unutar jedne kulture (pripravka).


Do velikog razumijevanja Prirode 

profesor dr. Teruo Higa došao je još davne 1982.

Do sada je prisutna u više od 140 zemalja širom Svijeta a kako su učinci kod primjena fantastični i relativno brzi, taj broj raste iz godine u godinu.

-

Začetnik EM® Tehnologije je profesor dr. Teruo Higa iz Japana. Danas je u mirovini. Profesor još uvijek djeluje i radi kao emeritus na Sveučilištu Ryukyus na Okinawi te drži predavanja po cijelom Svijetu. Ranije je emeritus označavao umirovljenog profesora, a danas se titula professor emeritus dodjeljuje samo nekima, posebno zaslužnim umirovljenim profesorima.

Više o samom profesoru možete više pronaći na našem Blogu, 

Za više informacija o EMRO- Japan 

Zapadni dio EU pokriva tvrtka EMIKO iz Njemačke. 

Za više informacija posjetite direktno stranicu u prilogu.

EM TEHNOLOGIJA RIJEKA d.o.o. 

posluje od 2010. g. a od sredine Rujna 2013 g. posluje pod novim nazivom "EFEKTIVNI MIKROORGANIZMI ORIGINALNA TEHNOLOGIJA RIJEKA d.o.o.

Tvrtka je ovlašteni zastupnik EMRO originalne EM Tehnologije® .  

Na čelu tvrtke je Nedjeljko Jovanović dipl. ing. strojarstva, sa suprugom Mirom. Uz mnoštvo pokrenutih i uspješno završenih projekata posebno treba izdvojiti veliki doprinos i uspjeh u projektu Pčelarstva, te priznanje koje je stigao direktno iz Japana (EMRO). 

Za više podataka:

Cretiv lab, kao tvrtka pridružila se gore navedenom Timu 2020 godine kao suradnik i "produžena ruka" u želji da cijelu jednostavnost sustava, kroz edukacije i informacije približi svakom domaćinstvu, svakom čovjeku kojemu je stalo. 

Proširi svijest da svi kreiramo svoj život ali da bi to radili na pravi način trebamo imati prave informacije, razumjeti život koji je u suštini jednostavan. Glavni pokretač i cilj poslovanja tvrtke je da se uz pomoć EM Tehnologije® i na principima prof. Hige Hrvatsku učini boljom i ljepšom danas za nas a sutra za generacije koje dolaze.

Na čelu tvrtke je Zdenka Laser poduzetnik, kao direktor i dugogodišnji pčelar s certifikatima o stručnoj osposobljenosti zastupanja i rada.


EM Tehnologije® je znanost iza koje stoji PRIRODA.

Naš tim Vam pruža sve od edukacija, savjeta, individualnih konzultacija, procjene do nabave.

Gdje se proizvodi EM-1®?

Danas se proizvodi Effective Microorganisms® prodaju u preko 140 zemalja i proizvode u preko 60 pogona. Npr. Proizvodni pogon u Tucsonu u Arizoni proizvodi EM-1® mikrobni inokulant i PRO EM-1® probiotik za Sjedinjene Države i Kanadu. Pogoni su osnovani zbog vizije i želji prof. dr. T. Hige da tehnologija bude što raširenija, cjenovno što pristupačnija u cijelom svijetu.

Korištenje EM Technology® proširilo se i primjenjuje u posljednjih 40 godina od poljoprivrede do obrade vode, kontrole mirisa, u stočarstva, u očuvanju zdravlja ljudi i brojnim drugim industrijskim postupcima.

Volja da se preuzme odgovornost za vlastiti život je izvor rješenja, koja nam dolaze na  putu do cilja.

Od danas i uz našu pomoć i Vi možete postati korisnik EM®a u Hrvatskoj.   

Naš cilj

Edukacija i individualna konzultacija

OD PITANJA DO ODGOVORA

Osobno, preko Zoom.a ili maila

Izlazak na teren

i DOSTAVA 

Želite li saznati više o EM® tehnologiji 


Početna

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte

efektivni mikroorganizmi