EM®CAT - eliksir - 1000 ml

Navedena cijena je za pakovanje od 1L.

EM®CAT je potpuno nov proizvod na Hrvatskom tržištu a namijenjen kao dodatak prehrani za Mačke. Na potpuno prirodan način održava i poboljšava opće zdravlje Mačaka i vraća im u balans.

EM® je licenciran tj zaštićen naziv za skup učinkovitih mikroorganizama (probiotičkih sojeva) u vlasništvu EMRO - Japan.

EM®CAT originalni je proizvod znanstvenika, profesora dr. Tanaka Higa-e iz Japana, koji je još davne 1982.g. došao do revolucionarnog saznanja - kako se priroda samoobnavlja. Došao je do formule samoodrživosti ne samo organizma već i cijele prirode.

U ELIKSIRU - EM®CAT, profesor je uspio stvoriti simbiozu za čak 80 sojeva efektivnih organizama. Kao takav EM®CAT nema zamjene na svjetskom tržištu probiotika.

EM®CAT nije hrana, nisu vitamini, nisu proteini, ima nešto minerala. EM®CAT je tekućina s probiotičkim mikroorganizmima (EM®) nužnim za očuvanje zdravlja, za jačanje imuniteta mačke. Na potpuno prirodan način održava i poboljšava opće zdravlje Mačke.

KONZUMACIJA je vrlo jednostavna. Direktno u hranu Mačke.

DOZIRANJE: Kod zdravih mladih pasa preporuka je 1 mil na 1 kg mačke.

Kako se svakodnevno mijenjaju omjeri dobrih i loših mikroorganizama u tijelu psa - EM®CAT se pije kontinuirano i svakodnevno uz hranu kao dodatak prehrani.

EM®CAT;


https://www.facebook.com/PrirodaZnanostZdravljeAlternativa

115.00 €
efektivni mikroorganizmi